Sider

mandag 7. november 2011

En ny periode hjemme..

Jeg har vondt i hodet, og hver gang jeg reiser meg fra sofaen svartner alt og hodeverken blir enda mer intens. Det verker over øynene, og dunker i bakhodet. Det er ubehagelig å se på tv eller dataskjermen, og det er vondt å ha for mye lys på i rommet jeg er i. Det er vel nå jeg egentlig burde gå å legge meg på rommet mitt, og ha det stille og mørkt. Men jeg har ikke lyst. Det er ikke alltid jeg har noe valg, men i dag vil jeg bare ikke. Rett og slett.
I dag har jeg vasket litt klær, ordnet oppvaskmaskinen, dusjet og laget pizzaskiver. Jeg er storfornøyd med det, men kjenner på kroppen at jeg har gjort litt for mye.
Jeg håpet at formen skulle være like god i dag, som den var på lørdag og søndag. Men jeg vet jo veldig godt at etter noen gode dager, kommer det som regel noen dårlige. Sånn er det bare. Jeg var heldig som hadde to gode dager i alle fall! På lørdag var jeg på en koselig shoppingtur sammen med Bente Lill og mamma. Snille som de er kjøpte de et par sko, en kjole og en vest til meg. :) På søndag orket jeg litt scrapbooking, en gåtur og familiebesøk. Jeg kan leve på de dagene en stund fremover nå, og håpe at ikke det er så altfor lenge til neste gang det kommer noen gode dager.

Jeg har forresten sluttet på jobb nå. Jeg har vært hos NAV og avsluttet tiltaket jeg har vært på siden jeg begynte å jobbe, og jeg har vært hos legen og fått enda en legeerklæring. Jeg hadde ikke trodd jeg kom til å komme i den situasjonen igjen. Det er på en måte akkurat det samme som da jeg måtte slutte på skolen. Jeg har ikke lyst i det hele tatt, men jeg har ikke noe valg.
Jeg takler det mye bedre denne gangen. Jeg har blitt noen år eldre, og lært mye. Jeg skal ikke gi opp denne gangen. Jeg skal ikke legge meg til hjemme hvis ikke jeg må. Jeg skal gå en tur så fort jeg orker, og jeg skal treffe venner så fort jeg orker det. Jeg skal velge å fokusere på oppturene og de gode dagene. Jeg skal ikke la sykdommen ødelegge det den ikke trenger å ødelegge. Jeg har jo tross alt mye å være glad for!

Jeg er så heldig som har mine søte små som gjør dagene jeg er hjemme alene så mye lettere. De får meg opp om morgenen, Kaizer sørger for at jeg får litt frisk luft av og til, og de kommer og sover ved siden av meg når jeg ligger på sofaen. Helt fantastiske er de. :) Gledessprederene mine!

Oliver & Diesel
Dexter, Lady & Oliver. 
Kaizer.

6 kommentarer:

 1. Åh! Liker ikke de dårlige dagene. Håper det kommer flere gode fremmover!

  Men du er ei sterk jente, og jeg vet at dette kommer til å gå bra! Beundrer deg for den styrken du har. selv om du er dårlig klarer du å se fremover, se positivt og sette deg mål!

  Jeg er stolt over deg vennen, og for å ikke glemme, veldig glad i deg <3

  SvarSlett
 2. There's always someone out there who'll be there for you
  There is always someone out there who'll care for you,
  There's always someone out there who'll be true, true, true
  Hold on, hold on, be strong!♥

  Kjempe glad i deg ♥

  SvarSlett
 3. Huff, ikke gøy med dårlige dager! Men vi må jo bare glede oss over de bra dagene og minne oss selv på at det kommer flere av dem, slik som du skriver :)

  Håper det blir en kort dårlig periode denne gangen :)

  SvarSlett
 4. Synes det var trist å høre at du måtte slutte på jobb og at du ikke har noen gode dager.. Håper SÅ på at du får noen gode dager igjen snart! <3

  Godt du har noen dyr hjemme som kan muntre deg opp! Skjønner godt at det kan hjelpe :)

  SvarSlett
 5. Du æ i tankan mine kver dag! <3 Glad i dæg! Stor klem Anne!

  SvarSlett
 6. Takk for fine ord alle sammen! :) Det er så koselig når dere kommenterer <3

  SvarSlett