Sider

mandag 28. november 2011

The Sims og Harry Potter..

De tre siste dagene har jeg ikke orket noe som helst. Derfor har jeg meldt meg ut fra virkeligheten og inn i The Sims verdenen. Det er utrolig deilig. Et så meningsløst spill egentlig, men samtidig utrolig "givende" for meg. Jeg kan ikke styre mitt eget liv, så hvorfor ikke ha min egen lille verden jeg kan styre? Eller i alle fall et lite byggefelt.

Vi hadde planglagt å pynte til jul i helgen, og jeg gledet meg masse. Men jeg orket ikke å hjelpe til, så jeg har sett på at Bente Lill har vasket, ryddet og pyntet. Vi har fått opp julestjernene i vinduene og adventstaken på bordet, og masse annet fint. For en koselig tid vi går inn i nå! <3

Slike dager er vanskelige, når jeg så gjerne vil gjøre noe,
men ikke orker. Jeg får dårlig samvittighet for at alle andre må gjøre alt for meg, og uten meg. Det er en ekkel følelse. Men jeg kan ikke gjøre noe med det, så jeg har prøvd å kost meg så godt jeg har kunnet. Og det har dyrene mine, og familien min som vanlig hjelpt meg med! :)

Det er vel det lengste jeg har flyttet meg denne helgen, fra sofaen og inn på kjøkkengulvet. Da kommer mine søte små og samler seg rundt meg med en gang. <3 

Men selv om formen har vært dårlig denne helgen, har jeg hatt det koselig. Bente Lill har vært hjemme med meg hele helgen, og vi har sett de to siste Harry Potter filmene. En på lørdag, og en på søndag. Vi hadde ikke sett de før. Jeg har alltid vært veldig fascinert av Harry Potter, og da jeg var liten syntes jeg Malfang var såå kjekk, hehe. Det er rart å tenke på at første gangen jeg så en Harry Potter film var jeg 10 år. 
Jeg likte de to siste filmene også, jeg ble positivt overasket. Det jeg liker så godt med Harry Potter er at det bare er fantasi, alt sammen. Man vet aldri hva som skjer, og det er helt annen verden. Bare for noen timer lever man i en eventyrverden, og alt er annerledes enn det er i virkeligheten. 
Jeg har lest alle bøkene også, eller alle bortsett fra den siste. Den kom ut i 2007, altså året etter at jeg ble syk. Jeg har begynt å lese den 4-5 ganger, men konsentrasjonen og hukommelsen har gjordt det helt umulig for meg å lese. 
Men nå har jeg jo fått sett både del 1 og del 2 av Harry Potter og dødstalismanene, så endelig fant jeg ut hvordan det hele endte. 

Så takket være The Sims og Harry Potter, har jeg klart å koble ut fra virkeligheten en stund. Noe jeg virkelig trenger av og til. I alle fall når formen er så, ja.. rett og slett elendig som den har vært i helgen. Det er vanskelig å slutte å tenke på sykdommen når jeg nesten ikke klarer å reise meg. Da må jeg prøve å finne på noe som kan få tiden til å gå, og som jeg kan gjøre fra sofaen. Og det er ikke så mye annet enn å være på dataen eller se på tv. 

7 kommentarer:

 1. Virkelighetsflukt er fine greier innimellom! Håper formen din bedrer seg snart:)

  SvarSlett
 2. Håper formen snart blir bedre, vennen. <3
  Glad i deg <3

  SvarSlett
 3. The sims slår virkelig aldri feil! :) Håper formen blir bedre veldig fort :)

  SvarSlett
 4. Alltid her for deg, vennen! Det vet du <3 Tenker masse på deg, og håper at du kan få en god periode nå! Glad i deg <3

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer alle sammen, jeg blir så glad når dere legger igjen noen ord på bloggen min! :) <3

  SvarSlett
 6. Digger sims selv jeg, slik at jeg får koblet ut fra virkeligheten, og igjen få kontoll på alt :-) Så hvis det er noe som er kjedelig, kan jeg bare spole tiden eksta fort! :-D
  Er også en stor fan av å "stanse" behovene deres jeg da, slik at jeg aldri trenger å tenke på at de må ha mat eller ta seg en dusj, kan bare kjøre på å kjøre på ;-)

  SvarSlett