Sider

fredag 18. november 2011

En liten oppdatering..

Plutselig har det gått en uke siden forrige innlegg, så jeg tenkte at nå var det på tide med et nytt.
Denne uken har jeg vært sliten, og orket veldig lite. Men likevel går tiden så fort, og det er allerede helg igjen. Jeg gleder meg alltid til helg, for det betyr at familie og venner har fri så jeg slipper å være hjemme alene. Og det liker jeg!
Men selv om formen ikke har vært på topp denne uka har jeg orket noen gåturer, og jeg prøver så godt jeg kan å være fornøyd med det.
Siden jeg var ute på lørdag, har jeg vel kun meg selv å takke for at jeg har vært litt ekstra dårlig de siste dagene. Jeg vet jo at jeg kommer til å få en reaksjon etter en hel kveld ute, i alle fall når formen er så dårlig som den er nå for tiden.
Det lureste hadde nok vært å være hjemme, for formen min var egentlig ikke så god som jeg klarte å innbille meg selv at den var. Jeg lå på sofaen hele dagen, for å orke kvelden. Men det var en kveld jeg hadde gledet meg til lenge, så jeg klarte ikke la være å gå.
Jeg tenker alltid at jeg kan reise hjem litt tidlig. Jeg trenger ikke få med meg alt og være ute hele kvelden. Men jeg blir alltid til det er slutt. Jeg har det så gøy at jeg glemmer å tenke på hva som er best for meg. Jeg stenger sykdommen ute, jeg klarer på en måte å fortrenge at jeg er syk. Bare for en kveld er jeg litt som alle andre! Det er veldig deilig, samtidig som det er veldig dumt. Jeg får jo bare igjen for det senere. Men av og til trenger jeg å gjøre noe som ikke dreier seg om sykdommen. Jeg trenger og ut å kose meg sammen med venner og kjente, å tenke på helt andre ting. Jeg går glipp av så mye sosialt siden jeg ikke går på jobb eller skole så jeg trenger noen sånne kvelder for å komme igjennom dette. Jeg må treffe folk av og til!
Lørdagskvelden er den gøyeste kvelden på lenge, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg gikk. De dårlige dagene får bare komme! Det er absolutt verdt det etter en så vellykket kveld. :) Og nå blir det nok en stund til neste gang jeg finner på noe. Det er ikke noe jeg gjør ofte, jeg mener ikke at jeg kan gå ut når jeg vil å stenge sykdommen ute. Det er ikke sånn det funker. Men en kveld av og til går greit.
Og endelig begynner formen å komme seg etter lørdag. I dag er den beste dagen jeg har hatt hele uka! Så jeg har i alle fall en veldig fin fredag, og det håper jeg alle dere andre også har! Kos dere i helga alle sammen ;*

Her er to bilder fra lørdag:

~ Bente Lill & meg ~
~ Ida, Susann & meg. ~

8 kommentarer:

 1. Kjæmpe gøy at du ble med ut, snuppa :-D
  Håper dagene bare blir bedre og bedre fremover. Og du vet det bare er å gi et ring hvis du vil finne på noe :-)
  Kos deg i helga, vennen <3
  Stor klem fra meg ;-*

  SvarSlett
 2. Du er så flink og god og tapper! Jeg er så stolt av deg :) Stå på kjære Lillesøster <3 Klem fra Bente Lill :)

  SvarSlett
 3. Ha, jeg er også sånn at når jeg først drar noe sted: tenker alltid at jeg skal dra hjem tidlig, men så ender det med at jeg drar som en av de siste isteden!

  Men tror du har helt rett i at det er veldig viktig, da for oss som har muligheten, å komme oss ut av og til. Det er viktig å ta seg noen "avbrekk" fra den vanlige sykdomshverdagen.

  Fint å høre at formen din begynner å komme seg igjen :)

  SvarSlett
 4. Jeg sender deg en melding en dag snart, Eli Kristin! :) Vi MÅ finne på noe, vi har jo ikke fått sladret om elgfesten enda!! :P
  Ha en kjempe fin helg du også <3 Klem!

  Tusen takk, Bente Lill! Hva skulle jeg vel gjort uten deg?! <3 Klem <3 :)

  Ja, jeg er også alltid en av de siste som reiser. Er jo kjempe kjedelig når kvelden er slutt, og jeg vet at dagen etter kom alt til å være som vanlig igjen.
  Men ja, det er kjempe viktig! Jeg blir helt gal hvis jeg ikke får luftet meg litt av og til.
  Håper formen din også er god for tiden! Eller bedre hvertfall:)

  SvarSlett
 5. Ja, det må vi jo snart få gjort :-) Gleder meg ^^

  SvarSlett
 6. Du har ikke bare en kropp, men en psyke som også skal være fornøyd og den trenger noe annet enn kroppen din. Jeg er sikker på at vi iblant må gi oss selv mentalhygiene, for dersom vi ikke har det så bra vi kan ha det, får heller ikke kroppen det bedre.

  Festen varer sikkert mye lengre enn de faktisk timene den varte, minnene lever evig.

  Så ikke ha dårlig samvittighet for at du har vært snill med deg selv.

  SvarSlett
 7. Sååå glad for at du ble med den dagen, og at vi kunne ha det så gøy, som vanlig :D Du er virkelig herlig, og jeg gleder meg til bakedag :D

  SvarSlett
 8. melivetpaaslep: Tusen takk for fine ord! Jeg setter stor pris på kommentarene dine. Det er godt å høre fra andre i samme situasjon at det jeg gjør er "riktig".

  Jeg gleder meg også masse til bakedag, Ida! :D Det blir superkoselig! <3

  SvarSlett