Sider

søndag 16. oktober 2011

Litt av hvert..

Jeg synes det er vanskelig å skrive, derfor går det litt lang tid mellom hver gang det kommer noe nytt her på bloggen. Men jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg i dag. Jeg må først si at jeg synes det er kjempe koselig å få så mange positive tilbakemeldinger av folk som har vært innom å lest bloggen min. Jeg hadde ingen forventninger da jeg begynte å blogge så jeg er kjempe overasket over at så mange liker det jeg skriver. :)
Alt med blogspot er nytt for meg, så jeg har fortsatt ikke kommet helt inn i alt. Jeg har fått opp en meny under headeren, men lenger enn det har jeg ikke kommet. Jeg klarer ikke helt å finne ut hvordan jeg skal få til å skrive noe der det står "om meg" og "kontakt meg". Hvis noen kan det, hadde jeg blitt glad for litt hjelp! :)

I går kveld var jeg i bursdagsfest, og jeg holdt ut hele kvelden. Det er veldig lenge siden jeg har vært ute på noe, så det var kjempe gøy! Det var også deilig å få på seg noe annet enn joggebukser, sminke meg å gjøre noe annet med håret enn å bare ha det i en strikk. Jeg synes det er kjempe gøy å pynte meg, men det er jo ikke så ofte jeg gjør det lengre.


Jeg er sliten i dag siden det ble en lang kveld i går, men det er verdt det. Det blir nok en stund til neste gang!

Siden det var en god venninne av meg vi skulle feire, tenkte jeg at det var en fin anledning å prøve meg på en av oppskriftene i den nye cupcakeboken min. Jeg fikk god hjelp av min søster, Bente Lill, som egentlig synes baking er kjempe kjedelig. Men plutselig i går oppdaget hun at ikke det var så ille likevel, så jeg har rett og slett fått meg en assistent. Etter litt slit med frostingen, ble de veldig gode til slutt!


Jeg valgte en av de letteste oppskriftene, så jeg var sikker på at jeg ikke kunne ødelegge noe.
Men neste gang er jeg klar til å prøve meg på noen som er litt vanskligere!

Ønsker alle en fin søndag videre! :)

5 kommentarer:

 1. Åh, de så jo supergode ut! Du er flink :)

  SvarSlett
 2. Så glad for at du orket bursdagsfesten i går:)
  Og for at jeg fikk smake dine gode cupcakes:)
  Stor klem

  SvarSlett
 3. Kjæmpe gøy at du ble med på feiringa!! :-D
  Og muffinsene, de var jo kjæmpe gode, :-)
  Du er god du, Siv <3

  SvarSlett
 4. Så gøy at du har begynt å blogge igjen, Siv! :-D Og de cupcakesene så kjempe gode ut. Det er så gøy å bake :-D

  SvarSlett