Sider

tirsdag 25. oktober 2011

Kittens are angels with whiskers..

Disse 4 nydelige kattungene ble født 28 mai i år. Jeg har storkost meg sammen med dem i sommer, og jeg synes nesten det er litt trist at de har blitt så store. De var jo så søte da de var en måned gamle, og vi måtte mate dem med tåteflaske. Nå leker de med alt, og klatrer i alt. Men selv om de kan være litt tungvinne til tider, er de likevel verdens søteste. 
Oliver og Diesel bor hos meg og søsteren min, Mia flyttet hjem til mamma og Mille flyttet til Tante Lise og familien hennes. Derfor har jeg ikke noen bilder av Mille etter at hun har blitt "stor". Jeg ville aller helst hatt alle selv, men siden vi har to voksne katter også, merker jeg at det egentlig er ganske greit at vi bare beholdt to av dem. ;)


6 kommentarer:

 1. Aww, de er så utrolig søte :-D

  SvarSlett
 2. Ja, disse søte små har virkelig gjort sommeren mye koseligere for deg:)
  De snakket om det på God Morgen Norge en dag om hvor mye det betyr for mennesker å ha dyr, og da tenkte jeg på deg, og hvordan dyrene dine har klart å få fram smilet ditt på tunge dager:))
  Og så må jeg bare si at de er veldig heldige som har deg også:)))
  Klem mamma

  SvarSlett
 3. Ja, hva skulle jeg vel gjort uten dem? Eller.. hva skulle VI gjort uten dem? Hehe :) Vi er heldige alle sammen, som har hverandre. <3
  Klem

  SvarSlett