Sider

tirsdag 16. oktober 2012

Tirsdag..

I dag skulle jeg faktisk ha vært på jobb, men i stedet sitter jeg hjemme på sofaen i onepiecen min. Ja, i onepiece! Som er det styggeste man kan gå med. Jeg har alltid sagt at jeg skal aldri ha onepiece, det kommer aldri til å skje! Det ser så teit ut, man ligner på en teletubbie. Men den er så altfor grei å ta på seg om morgenen. Også er den jo litt god da. Og når Bente Lill først kjøpte en til meg, selv om hun visste inderlig godt hva jeg mente om dem, ja da må jeg jo bruke den. Hun la også ut bilde på facebook av meg i den, selv om jeg sa da jeg fikk den at jeg kunne bruke den hjemme, men ingen skulle noengang se meg i den. Ingen andre enn henne. Sånn gikk det da, haha. Jeg har onepiece, og alle som er på facebook kan se meg i den. Men tilbake til poenget, som var jobb. Jeg snakket med legen min, og vi avtalte at jeg skulle prøve og med mamma på jobb en dag i uken. På barneskolen der jeg jobbet før tilbakefallet. Forrige tirsdag var jeg med, og jeg var der fra 10 til 2. Det var litt tungt og stå opp såpass tidlig, og jeg måtte sove litt når jeg kom hjem men ellers gikk det veldig greit. Det var kjempe koselig å være med elevene, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne orke og med oftere.

Men jeg sliter med å stå opp for tiden, jeg må helst sove til i 11-12 tiden. Før jeg ble så dårlig som jeg er nå stod jeg opp senest 10. Tankekaoset har gitt seg litt, for jeg orker rett og slett ikke å tenke for mye. Jeg har ikke flere krefter enn jeg absolutt må ha for å komme igjennom dagene, jeg har egentlig ikke nok. Noen gåturer går greit, av og til. Jeg tror nok kanskje jeg bare trenger en periode til å hente meg inn igjen etter mye stress i det siste. Jeg håper i alle fall det.

Selv om jeg må være hjemme i dag, har jeg det ganske greit. Hadde jeg vært i tvil om jeg orket og med på jobb, hadde jeg gått med. Men når jeg er så sliten at det er tungt å stå og gå, da er det ikke noen tvil om hva jeg må gjøre. Da må jeg velge sofaen, selv om det er kjedelig. Så her sitter jeg da, hjemme alene, og ser ut som en teletubbie. Jeg føler til og med dyrene ser litt rart på meg.


 
Kaizer ligger bak meg i vinduskarmen, snur seg og sender slike blikk til meg i dag. :)


 
Til og med Dexter kikker opp fra godstolen sin..
 
Heldigvis kan de ikke si noe :) Nå skal jeg legge fra meg dataen, sette meg enda bedre til rette i sofaen å se noen episoder av The Hills. Det å leve seg inn i en overfladisk verden som det, er ganske greit av og til.

Ha en fin dag alle sammen! :) 

7 kommentarer:

 1. kos dæ med dyran og tv`n.
  TanteliseklemmerpåveitilYtreØydna

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg du også!! :)
   Stooor klem tilbake til deg <3

   Slett
 2. Håper du tar deg litt inn igjen snart! klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre fra deg, Miss Ducky! Hvordan går det med deg? Savner blogginnleggene dine. Klem

   Slett
  2. :)For øyeblikke har jeg flere av de gode dagene enn de dårlige, så da går det ikke så verst :) Hyggelig å høre at du ikke har glemt meg;) Klem

   Slett
 3. Godt å høre du har vært ute i litt jobb igjen:) håper du får noen bedre dager snart så du kan hive av deg onepiecen også!!!;) hehe
  Masse klemmer fra Island <3

  SvarSlett
 4. Hehe, ja satser på det! :) Klemklem <3

  SvarSlett