Sider

søndag 21. oktober 2012

Min historie fra mammas side..

Nå er det hele 6 år siden jeg ble syk, og det har min mor skrevet et innlegg om på sin blogg. Det er veldig rart å lese det hun har skrevet, å vite at det faktisk er min historie jeg leser. Jeg kommer aldri til å klare og bli vant til den tanken, det å vite at det er min virkelighet virker så rart. Men sånn er det, og jeg synes det er veldig "gøy" å lese hennes tanker og følelser om alt. Vi snakker mye om det, men det er likevel noe annet å lese det. Hun har skrevet litt om hvordan det hele startet, noe jeg ikke har gjort veldig mye på min blogg. Hun har også skrevet om ting jeg har valgt å ikke skrive om, fordi jeg synes det er vanskelig. Det er mange ting jeg enda ikke klarer å snakke for mye om, uten at tårene kommer. Jeg fortrenger dem på en måte. Men det å lese dem fra hennes side er noe annet. Jeg synes det var et bra innlegg, og hvis noen har lyst til å inn og lese kan dere gå inn her: maybritshobbyblogg.blogspot.no
 
Jeg slenger med et bilde fra pausen på dagens gåtur. :)
 
 
Det var en veldig koselig tur, på en fin høstdag!

3 kommentarer:

 1. Det va spesielt å lese din historie fra din mors ståsted. Eg håpe du klare å holda motet oppe og ha gode, positive tanka. Eg merke i alle fall selv at når eg klare å ha gode, positive tanker blir dagan mye bedre :)

  SvarSlett
 2. Var inne og leste innlegget hos moren din. Sterk lesning.. Det er såvisst ikke godt å bli syk i så ung alder. Håper du klarer å tenke en dag av gangen, og glede deg over de små ting.
  Stor klem fra en ME- søster :)

  SvarSlett
 3. Å lese om seg selv er sterkt. Det gir noe helt annet enn å snakke sammen, så det er ikke vanskelig å forstå at det blir sterkt å lese ordene til moren din.

  For meg som ser det utenfra er jeg glad for at hun skriver om dette fra sin opplevelse.

  Jeg håper du får en god periode framover nå, slik at du kan delta i noe som gir deg stor glede og som styrker pågangsmotet!

  SvarSlett