Sider

lørdag 14. april 2012

Å velge ensomheten..

Jeg ringte til mamma i dag tidlig, bare for å spørre om noe med dyrene. Det tar aldri slutt med at det skjer noe med dyrene her, og nå har altså en av dem fått makk. Da er det på tide med ormekur på de to store kattene. De små fikk for et par måneder siden. I morgen må jeg altså huske å gi p-pillen til Lady, antibiotikaen til Oliver og ormerkur til Lady og Dexter. Godt Bente Lill er hjemme i morgen så hun kan hjelpe meg så ikke Oliver får p-pillen og Lady antibiotikaen. :)

I alle fall, jeg tustet rundt her i pyjamasbukser og håret i en tutt som jeg alltid gjør. Jeg fikk beskjed av mamma om å stelle meg, for hun hadde tenkt vi skulle ta en liten kjøretur i dag. Bare så jeg får luftet meg litt. I stedet for å bli glad, så jeg egentlig på det som et ork å stelle meg. Jeg hadde ikke lyst! Jeg er så vant til å gå rundt hjemme, at jeg tenker ikke over hvor lang tid det går mellom hver gang jeg er ute av huset eller på en lengre kjøretur enn til butikken. For tiden liker jeg best å være alene, jeg har ikke lyst til noe. Jeg har egentlig ikke lyst til å treffe noen heller. Jeg vet ikke hvorfor, det er vel kanskje fordi det er lettest å bare være hjemme alene. Det er nok for meg å treffe mamma og pappa litt hver dag, eller Bente Lill da selvfølgelig. I det siste har jeg valgt  å være her alene, i stedet for å med hjem til mamma og pappa etter å ha vært alene hele dagen. Jeg velger å være alene på kvelden også. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er dårlig, eller hva det kan være. Men jeg tror nok det er derfor mamma dro meg med ut på en tur i dag, og jeg ble med fordi jeg vet selv at jeg har godt av å komme meg ut av huset. Selv om det jeg hadde mest lyst var å ligge hjemme på sofaen, i pyjamasbuksene. Som jeg gjør hver dag. Det er utrolig hva som blir en vane..


Men turen i dag var fin, og jeg fikk kjøpt meg garn så nå skal jeg rett og slett strikke genser. Det blir spennende! Før har jeg bare strikket skjerf og leggvarmere. :) Så min lørdagskveld kommer til å bli tilbrakt i sofaen, under teppe med strikketøyet i fanget. :)

Ha en fin lørdagskveld alle sammen! :)

2 kommentarer:

  1. Det er rart med denne ensomheten. Når man er så mye alene som vi er, så burde man jo bli kjempe glad når det kommer noe sosialt. Men så er det da ikke alltid man blir det.. Jeg har ikke noen gode svar på hvorfor det er sånn jeg heller. Kanskje er det vissheten om hva det å være sosial koster oss som påvirker. Altså at det i perioder føles det som betalingen for å gjøre noe blir så høy at det er vanskelig å motivere seg. Kanskje er det slik som du sier med at man bare blir vant til ensomheten. Som deg så glemmer jeg nærmest hvor sjelden jeg er ute og hvor sjelden jeg faktisk gjøre noe. Jeg ligger liksom bare her, og selv hvor absurd situasjonen min faktisk er: for meg er det jo dette som er normalen. Frisk er så voldsomt fjernt.

    Det er rart når jeg i perioder velger å være sosial fordi jeg føler jeg bør ikke fordi jeg vil. Men heldigvis er det jo ikke sånn hele tiden:) Lykke til med strikkingen;) Og ikke minst med dyrene:)

    SvarSlett
  2. Det hadde vært veldig gøy om du var i form til å komme i bursdagen til Andrea :) Hadde vært gøy å treft deg :)

    SvarSlett