Sider

tirsdag 20. mars 2012

En etterlengtet opptur..

Nå tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering her på bloggen!
De siste 2-3 ukene har formen plutselig snudd, og jeg er bedre enn jeg har vært på lenge. Det er bare en måned siden jeg skrev dette innlegget, da var jeg dårligere enn jeg har vært på flere år. Jeg tenkte jeg kom til å være sånn fremover, i alle fall en stund. Jeg var ikke forberedt på at formen kom til å bli bedre så fort! Det er rart hvordan formen svinger.

Det er så deilig og orke litt igjen. Jeg orker endelig litt besøk, og det er så utrolig koselig å treffe igjen venninner jeg ikke har sett på lenge. Jeg vet jeg kommer til å bli dårligere igjen, men det prøver jeg å ikke tenke så mye på. Jeg skal nyte denne gode perioden jeg har ventet så lenge på, og utnytte hver dag så godt jeg kan. Men samtidig er det viktig at jeg klarer å begrense meg, og ikke gjør for mye. Jeg vil jo at det skal vare så lenge som mulig! Og selv om jeg er bedre gjør jeg ikke mye nå heller, jeg sitter mye på sofaen i løpet av dagen. Men jeg orker noen gåturer av og til, noen turer på butikken og som sagt så orker jeg besøk!! :D Jeg orker mer enn vanlig, men jeg må hele tiden passe på å ikke gjøre meg bedre enn jeg er. Det er fort gjort å overdrive når man først orker litt. Men jeg har vært syk så lenge, at jeg har lært hvor mye jeg kan presse meg. Gøy er det hvertfall, dette var en opptur jeg virkelig trengte! Hver gang det kommer en bedre periode, kommer håpet om og en gang bli helt frisk litt mer tilbake.
Jeg slenger med to bilder jeg tok i går, som jeg syntes ble så koselige :Vi ser rådyr her ganske ofte, men det er ikke ofte de er så mange. Og jeg er ganske fornøyd med at jeg klarte å komme så nærme dem, uten at de løp av gårde.
 De er så nydelige! ♥

En annen ting som gjør dagene så fine for tiden, er at våren har kommet! :) Jeg gleder meg så til vår og sommer, og forhåpentligvis mange varme dager ute i sola. :)

11 kommentarer:

 1. Hei. Dette va GODE nyheter.
  Du vet at :Delt glede er DOBBEL glede, så vi er mange som er lykkelig for deg min venn:))
  Gode klemmer sendt oppover dalen....<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så koselig å høre <3 Mange gode klemmer til deg også <3 :)

   Slett
 2. Kjempe koselig å være på besøk hos deg på søndag! Du er virkelig god du, Siv Irene! <3 Håper den gode formen fortsetter nå utover våren og sommeren :)
  God klem fra meg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var superkoselig! <3 Jeg håper også formen holder seg, så kan vi finne på masse gøy, hehe :) Stoor klem <3

   Slett
 3. Fin blogg du har :))) ga meg et stikk av optimisme at en opptur kan komme så plutselig, selv om man er langt nede. Ønsker deg en fortsatt fin vår :)))

  SvarSlett
 4. Ååå, det er SÅ godt at formen er bedre, snuppa!!! Det gleder mitt hjerte :) :) Har du lyst på besøk en dag i neste uke?? Jeg har SÅ lyst å se deg :) :) God klem! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. :) <3
   Ja, det hadde vært koselig med besøk en dag til uka! :) Jeg sender deg en melding en dag :) <3

   Slett
 5. Liker at både formen din og sola er på topp! :-D Kan virkelig ikke tenke meg noe bedre og mer fortjent :-) Jeg har veldig lyst å treffe deg jeg og! Til helga? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble visst litt seint svar dette her.. :P Men kanskje til uka? :)

   Slett
 6. Veldig godt å høre at du har en god periode! Jippi!

  SvarSlett
 7. Ja, det er deilig!! :) Håper du også har gode dager :)

  SvarSlett