Sider

onsdag 29. februar 2012

God morgen..

I dag skal  lille Kaizer til dyrlegen klokka 10, derfor måtte jeg stå opp tidlig for å stelle meg. Det gikk egentlig veldig greit, og det var deilig å stå opp og vite at jeg har en plan for dagen. 
Formen min har vært bedre enn den har vært på lenge siden fredag nå, og jeg føler virkelig jeg har utnyttet de gode dagene så godt jeg har kunnet. I helgen orket jeg besøk, jeg orket å bake og jeg orket to gåturer. Vi satt ute på verandaen i hagemøblene og fikk skikkelig vårstemning. Det var så nydelig vær her i helgen! Rett og slett helt fantastisk. Vi avsluttet helgen med en tur til Lyngdal og spiste hamburger.
Etter en helg med høyere aktivitetsnivå enn vanlig var ikke mandag og tirsdag like gode, men jeg håper dagen i dag blir bedre igjen. Etter at Kaizer har vært til dyrlegen tenkte vi å ta en tur på plantasjen og sørlandssenteret.
Jeg gleder meg! :) :)
Ha en fin dag alle sammen! :*

5 kommentarer:

  1. Så fine dykke æ:) Håpe du fær ein kjempebra dag i byen:) Klems frå Anne <3

    SvarSlett
  2. SÅ godt å høre at du har hatt noen gode dager, og orket mer enn det du har gjort den sisten tiden! :) Bare det å orke å ut å gå tur, er jo kjempe bra :) Håper at det kan fortsette sånn, og at formen bare blir bedre og bedre :) Send meg en melding hvis du har lyst og orker et lite besøk en dag snart! Har VELDIG lyst til å se deg, snuppa :) Stor klem! <3

    SvarSlett