Sider

fredag 16. desember 2011

Dere er gode!

Jeg ville bare si TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene jeg får! Det betyr mer for meg enn dere aner. :) Om det er kjente eller ukjente har ikke noe å si, jeg blir like glad uansett. Det er ikke alltid jeg svarer, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på kommentarene deres. Og selv om jeg kanskje ikke alltid kommenterer bloggen til de som har, betyr ikke det at jeg ikke er innom og leser.
Men det å skrive er utrolig vanskelig for meg. Det å formulere setninger og finne de rette ordene er en stor utfordring. Noen ganger høres de korteste setningene helt feil ut, selv om de ikke er det. Jeg prøver ofte å skrive noen innlegg så ikke det skal gå en uke mellom hver gang, svare på kommentarer eller kommentere hos andre men jeg får det bare ikke til. Som jeg har sagt før har MEen ødelagt alt av konsentrasjon, så det som er veldig lett for andre er noen ganger helt umulig for meg.

Men kommentarene deres betyr i alle mye for meg! Det er så koselig at folk tar seg tid til å lese det jeg skriver og gi tilbakemelding. Dere lyser opp dagen min alle sammen! :)

 
 

6 kommentarer:

 1. Det ER fint å få tilbakemeldinger, og iallfall sånne fiiine! OGså må jeg bare si jeg digger navnet ditt ;DD

  SvarSlett
 2. Kjempe fint bilde :-) Nydelige begge to <3

  SvarSlett
 3. motionocean: Ja, det er det virkelig! :) Hehe, i like måte ;D

  Ida & Eli Kristin: Tusen takk! :) <3

  SvarSlett
 4. Aww, superfint bilde!! Du er herlig <3

  SvarSlett